top of page
werkbij-big.jpg

Werken bij
DVU!

Op zoek naar uitdagend en betekenisvol werk met enthousiaste en gezellige collega's?

Kom werken bij

DVU!

Werken in de uitvaart, waarom zou je? 

In eerste instantie denken mensen vaak dat werken in de uitvaartbranche alleen maar heel erg droevig is. Ze vinden het vaak 'eng' en denken al snel dat het niets voor hen is.

Nee joh, een dankbaar beroep!

Het tegendeel is  waar. Werken in de uitvaartbranche is juist ontzettend dankbaar en betekenisvol! Samen met je collega's draag je bij aan een mooie herinnering. Je zorgt ervoor dat een uitvaart netjes en stijlvol verloopt, zodat nabestaanden hier met een goed gevoel op terug kunnen kijken. 

Aan de slag bij DVU

Eigenlijk zijn wij altijd wel op zoek naar jonge, enthousiaste collega's die graag hun schouders eronder zetten. Wij bieden je een bijzondere bijbaan waar je ook nog eens goed mee kunt verdienen. Een waardevolle verrijking van je studententijd in de mooiste stad van Nederland. Waar wacht je eigenlijk nog op? Lees op de onderstaande pagina wat het werken als kistendrager precies inhoudt. Of geef je direct op via onderstaande button!

werkenbij-2jpg.jpg
werkenbij-9.jpg
Flexibele werkuren

Jij kiest zelf wanneer en hoeveel je werkt

Eenvoudig je beschikbaarheid doorgeven

Op papier krijg je altijd voor minstens 3 uur uitbetaalt, ook als je minder werkt

werkenbij-10.jpg
Leuke collega's

Werken met medestudenten en  leeftijdsgenoten

Jaarlijks organiseren we meerdere gezellige borrels

Je leert eenvoudig en snel nieuwe mensen kennen in Utrecht

werkenbij.jpg
Betekenisvol werk

Samen leveren jullie een bijdrage aan een dierbare herinnering

Een betekenisvolle bijbaan

Mensen zijn vaak ontzettend dankbaar en lovend over het werk wat jij gaat doen

werkenbij-6.jpg

Nick

 "Wanneer je de familie na het afscheid hoort zeggen hoe mooi het was, dan doet dat wat met je."

werkenbij-5.jpg
Flexibele werktijden

Je bent vaak maar kort aan het 'werk'. Wanneer je in beeld bent moet alles strak verlopen, de rest van de tijd ben je gezellig met collega's op pad. Als drager hoef je niet bij de dienst aanwezig te zijn en wachten jullie in een aparte ruimte onder het genot van een kop koffie.

 

Er zijn uitvaarten in de ochtend en in de middag, hierdoor is het ideaal te combineren met jouw collegetijden. Jij bepaalt zelf wanneer je werkt. Heb je het een week druk met tentamens? Dan ben je een weekje niet beschikbaar. Heb je juist volop tijd? Dan zorgen wij ervoor dat je iedere dag aan de slag kunt.

Salaris

Je werkt voor een aantrekkelijk uurloon en krijgt standaard voor drie uur uitbetaald. Ook als je bijvoorbeeld maar twee uur bezig bent. De reistijd krijg je van ons doorbetaald. Tel uit je winst!

Strak in pak

Je werkt altijd strak in pak. Alle kleding krijg je van ons, het enige wat je zelf hoeft te regelen zijn een paar nette, zwarte schoenen. 

Gezelligheid

Geen dag is hetzelfde. Iedere uitvaart is uniek, waardoor het werk altijd weer anders is. Op die manier gaat het werk in de uitvaartbranche nooit vervelen!

Je komt te werken binnen een hecht team van leeftijdsgenoten, bijna allemaal studenten net als jij. Samen werken aan een uitvaart schept een bijzondere band. Bij DVU hebben wij al menig hechte vriendschappen zien ontstaan. 

Goed voor op je CV!

Het werk als drager staat goed op je CV. Het geeft aan dat jij verantwoordelijkheid kunt nemen. Daarnaast zul je merken dat het een echte 'eye-catcher' is: een bijbaan die opvalt bij werkgevers.

anker-inschrijven
Waar wacht je eigenlijk nog op?

Vul hier kort wat informatie over jezelf in. Je zit nog nergens aan vast. Zodra wij jouw gegevens ontvangen

hebben nemen we contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Bedankt voor je interesse! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

bottom of page