top of page
dienstverlening-big .jpg

Dienstverlening

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verscheidenheid aan dienstverlening die wij kunnen bieden.

dienstverlening-dragers.jpg
Dragers

Wij werken met een groep professionele kistendragers die hun vak verstaan. Stuk voor stuk jonge mensen met een passie voor dit bijzondere beroep. Een groot deel van hen woont en studeert in de stad Utrecht. Zij doen dit als bijbaan naast hun studie.

vz-sanne.jpg
Verzorging

 De laatste verzorging van DVU wordt gerealiseerd door een  hecht team van vakkundige professionals. Kwaliteit, punctualiteit en persoonlijke contact zijn de kernwaarden. Ons team van verzorgers is dag en nacht inzetbaar en samen zijn zij verantwoordelijk voor de verzorging en het overbrengen van overledenen. 

dienstverlening-loopkoets.jpg
Loopkoets

De loopkoets: een persoonlijk en duurzaam alternatief voor de klassieke rouwauto. Onze loopkoetsen zijn leverbaar in het hele land en eenvoudig te reserveren via onze website. 

dienstverlening-rouwvervoer.jpg
Rouwvervoer

Dragers & Verzorging Utrecht beschikt over een bijzondere zilvergrijze Mercedes rouwauto. Deze auto is leverbaar naar gelang beschikbaarheid en is eenvoudig te reserveren via het reserveringsformulier op deze website. 

dienstverlening-gastheervrouw.jpg
Gastvrouw / gastheer

Soms is het fijn om tijdens een condoleance of rouwbezoek geassisteerd te worden door een gastvrouw of een gastheer. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Met een team van jonge mensen met jarenlange ervaring in de uitvaartbranche leiden zij in samenspraak met u een rouwbezoek of condoleance in goede banen. 

dienstverlening-uitvaartassistent.jpg
Uitvaartassistent

Als uitvaartleider is het onmogelijk om op meerdere plekken tegelijk aanwezig te zijn. Dit is waar een uitvaartassistent u kan ondersteunen en ontzorgen. Onze assistenten hebben jarenlange ervaring in de uitvaartbranche, gaan assertief te werk en hebben oog voor detail. 

bottom of page