top of page
over-onssssss.jpg

Over ons

Wie zijn wij en wat zijn onze kernwaarden? Lees er alles over op de onderstaande pagina.

anker-over-ons

Dragers & Verzorging Utrecht  (DVU) is een personele en materiële dienstverlener binnen de uitvaartbranche. Op stijlvolle wijze maar met een persoonlijke insteek zetten wij ons in voor families en nabestaanden. Daarbij kunnen wij voortbouwen op meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van uitvaartondernemers in de regio Midden-Nederland. 

Een stukje historie

DVU is een doorstart van de Dragerscentrale (DCU). Dat begon ooit als een klein bedrijf: de werkzaamheden bestonden toen nog primair uit het leveren van kistendragers. Het bedrijf is daarna snel gaan groeien: de dienstverlening werd verder uitgebreid en er werd een start gemaakt met het leveren van gekwalificeerd personeel voor overledenenverzorging. DVU bouwt verder op deze vertrouwde formule waarin rust en respect naar de overledene en nabestaanden altijd centraal hebben gestaan. 

Van A tot Z

Wij gaan uit van onze eigen kracht: kwalitatieve dienstverlening maar altijd met een persoonlijke benadering. DVU kan op kleinschalig niveau een totaalpakket aan dienstverlening bieden. Wij hebben mensen die de laatste verzorging kunnen doen, de rouwauto kunnen rijden én de kist naar het graf kunnen dragen. Zo zien families tijdens die beladen week in de aanloop naar de uitvaart steeds dezelfde gezichten en dat schept rust en vertrouwen. Op deze wijze kunnen wij u van A tot Z ondersteunen en ontzorgen in het begeleiden van een mooie uitvaart. Voor al uw personele en logistieke vraagstukken binnen de uitvaartbranche kunnen wij een passende oplossing bieden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. 

06-41492116

RESERVERENpagina.jpg
johnvanos.jpeg

John van Os

Mede-eigenaar en oprichter

Na 41 jaar bij Defensie vond ik het tijd voor wat anders. Stilzitten past niet bij mij. 

De militaire precisie en het oog voor detail heb ik vertaald naar mijn werk binnen de uitvaartbranche. Iets waardevols kunnen bijdragen aan het afscheid van een mensenleven, daar haal ik veel voldoening uit. 

Ik woon samen met mijn vrouw in Odijk, onze vier kinderen zijn inmiddels allemaal uitgevlogen. Alle vier zijn zij in meer of mindere mate actief binnen Dragers & Verzorging Utrecht, waardoor het langzaam maar zeker een heus familiebedrijf is geworden. Hier ben ik ontzettend trots op.

over-ons-kaartje.png
Dragers & Verzorging Utrecht

Burgweg 8

3984 LK Odijk

Dragers: 06 - 41492116

info@dvutrecht.nl

--

Verzorging: 030 - 4101013

verzorging@dvutrecht.nl

bottom of page