top of page
vz-omslag-2.jpg

Verzorging

Ons team van gespecialiseerde overledenenverzorgers staat dag en nacht voor u klaar.

Postmortale zorg 

Dragers & Verzorging Utrecht werkt met een hecht en enthousiast team van deskundige overledenenverzorgers. Zij weten precies wat er van hen verwacht wordt en hoe belangrijk het is dat de laatste verzorging goed verloopt. Thuisopbaringen of het verzorgen met familie zijn voor onze mensen geen enkel probleem. U kiest bij ons zelf hoeveel ondersteuning u van ons nodig heeft. 

Persoonlijk contact

De focus ligt bij ons op kwaliteit en persoonlijk contact. Bij DVU hebben we bewust gekozen voor een klein team van professionele overledenenverzorgers. Hierdoor ziet u vaak dezelfde gezichten en houden we de lijntjes kort. Onze mensen staan 24-7 voor u klaar en zijn eenvoudig telefonisch te bereiken via onze vaste lijn.

030 - 4101013

vz-sanne.jpg
anker-vezorging
verzorging-knoppen.jpeg

Opbaren

Het opbaren van overledenen is belangrijk en bijzonder werk. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verzorgen van opbaringen en gaan altijd secuur en professioneel te werk. Wij kunnen verzorgen en opbaren op iedere gewenste plek. Wat wij altijd bieden:

basisverzorging (wassen en aankleden)

 

uiterlijke verzorging (scheren, nagels, make-up, haar)

 

verwijderen van een pacemaker/icd

 

eventueel een vochtreducerende behandeling van buikholtes

Overbrengen

Voor het overbrengen van overledenen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervoeren de overledene per brancard of per uitvaartkist. De overbrengingen vinden plaats met onze Peugeot Expert rouwbus. Indien gewenst kunnen wij ook onze zilvergrijze Mercedes rouwauto inzetten. 

Onze overledenenverzorgers zijn tevens bekwame chauffeurs die de weg kennen in de regio Midden-Nederland. Wij werken vanuit een centrale locatie in Utrecht-Noord waardoor wij in de gehele regio snel ter plaatse kunnen zijn.  

Uitvaartkisten

In ons standaardassortiment leveren wij kisten van AkidiA en Unigra. Mocht u op zoek zijn naar iets is anders is dat geen enkel probleem. Op aanvraag kunnen wij iedere kist leveren die er in Nederland te krijgen is. 

overbrengen.jpeg
uitvaartassistent-side.jpg

Opbaarmaterialen

Bij Dragers & Verzorging Utrecht beschikken we over verschillende opbaarmaterialen:

Multikoelers

Bovenkoelers

Opbaarplanken

Schaarwagens

Kerkbaar + rok (verschillende kleuren)

Schragen (verschillende materialen)

Kamerschermen

vz-testimonial.jpg

"De kleinschaligheid van het verzorgingsteam van DVU sluit uitstekend aan bij mijn dienstverlening. De verzorgers van DVU zijn persoonlijk betrokken en maken het keer op keer meer dan waar.

- Uitvaartzorg VAN DAVID

bottom of page