top of page
DRAGERS-BIG.jpg

Dragers

Maak een uitvaart extra bijzonder door te kiezen voor onze professionele en ervaren kistendragers.

Waarom kiezen voor dragers?

Het dragen van overledenen is een bijzondere taak. Wanneer dit netjes en respectvol verloopt is dit een oprechte en waardevolle bijdrage aan een mooi afscheid. Daarnaast is het voor nabestaanden niet altijd eenvoudig om zelf te dragen. Onze professionele dragers kunnen u hierin ontzorgen en geven een afscheid net een beetje extra kleur. 

Schouderen

Onze specialiteit is het dragen op de schouders. Voorheen werd dit veelal gedaan door heren op leeftijd, nu werken we alleen nog maar met jonge mensen. Er is altijd één hoofddrager die leiding geeft aan de rest van de dragers en het aanspreekpunt is voor de uitvaartleider. In samenspraak met u zorgen zij ervoor dat het dragen netjes en respectvol verloopt. 

Breed assortiment 

Bij DVU kunt u kiezen uit een breed assortiment van verschillende kledingstijlen. Of u nu kiest voor een traditionele of een meer eigentijdse look, wij kunnen in al uw wensen voorzien. Onze dragers zijn eenvoudig en snel te reserveren via het online reserveringsformulier.

dragers-side.jpg
dragers-kleding-grijs.jpg
Grijze korte jas

De meest gekozen outfit onder uitvaartleiders en families. Deze korte grijze jassen hebben een traditioneel design, maar in een eigentijdse pasvorm.

 

De jassen kunnen eventueel gecombineerd gedragen worden met handschoenen en/of hoeden. 

dragers-kleding-zwart.jpg
Zwarte lange jas

De zwarte lange jas. Een kledingkeuze die helemaal past bij de meer klassieke en traditionele uitvaarten.

 

Extra statig in combinatie met onze zwarte hoeden en handschoenen. 

dragers-kleding-pak.jpg
Kostuum

Dit is de standaardoutfit van onze dragers. Het dragen in deze kostuums heeft volgens velen een moderne en frisse uitstraling.

 

Een stijlvolle look, zonder al te veel poespas.

Perfect voor tijdens de warmere maanden.

dragers-kleding-casual.jpg
Casual

De 'casual outfit' is een eigentijds en bijzonder alternatief voor het traditionele dragen in kostuum of jas. Ons personeel draagt een blauwe denim met zwarte riem en een wit overhemd zonder stropdas.

 

Zo stralen zij als geheel een uniforme look uit en zijn ze tegelijkertijd allemaal net een beetje verschillend. 

bottom of page